Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar een luxetent op een camping om te huren? Op Vakantiehuizenchampagne.nl vind je tal van luxetenten te huur op je vakantiebestemming, rechtstreeks aangeboden door de eigenaar of bij één van onze vakantiepartners.

Er werden geen resultaten gevonden

Indien we spreken over een luxetent of luxe kampeertent, dan bedoelen we in geen geval een trekkerstentje of survivaltent. Neen, we spreken over een zeer comfortabele tent met echte bedden en een degelijke keuken waarin je kan koken. Zo heeft men een gasfornuis, frigo met vriesvak, verlichting en extra stopcontacten. Op die manier kan je een mooie combinatie maken tussen de charme van een tent en ervaar je alle luxe van een vakantiewoning. Ook de binnenruimte is voorzien van alle comfort met voldoende ruimte in de hoogte als in de breedte. Binnen het segment van luxetenten spreekt men soms over bungalowtenten of safaritenten.

Bij eventueel regenweer staan luxetenten op een verhoog van minimum 15 centimeter. Zodoende alles mooi droog blijft binnenin de tent. Kamperen doe je uiteraard buiten. Daarom zullen de meeste luxetenten voorzien zijn van tuinmeubelen, tuintafel en parasol.

Luxetenten zijn ook voordeliger in prijs in vergelijking met vakantiehuizen of andere vakantieaccomodaties. Ben je op zoek naar een kampeervakantie in een luxetent met het hele gezin of vrienden? Bekijk hier alvast alle luxetenten.

Vakantiehuizen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizenchampagne.nl alle vakantiehuizen te huur.