Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Champagne Ardenne

Op zoek naar vakantiehuizen Franse Ardennen, gelegen in de Champagnestreek? Vakantiehuizen Champagne Ardenne huren kan je bij één van onze partners of rechtstreeks via de eigenaar. Ontdek ons aanbod.

Er werden geen resultaten gevonden

Champagne Ardenne ligt in het noordoosten van Frankrijk waar ook de Champagnestreek ligt; een streeknaam die onmiddellijk doet denken aan de gelijknamige drank en overvloedige wijngaarden. Indien we veralgemenen, kan Champagne als een regio van cultuur en wijn worden beschouwd. Wandelaars verkiezen vaak een verblijf in de noordelijke, beboste streek rond de Ardennen, ook wel de Franse Ardennen genoemd. Bekende plaatsen in de Champagnestreek zijn Reims, Châlons-en-Champagne en Troyes. De regio Champagne-Ardenne bestaat uit Ardennes, Aube, La Marne en Haute-Marne.

Vakantiehuizen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizenchampagne.nl alle vakantiehuizen te huur.