Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Verblijven in een chalet tijdens je vakantie? Op zoek naar een chalets te huur? Wij tonen een aanbod van blokhutten te huur geplaatst door eigenaars dewelke rechtstreeks bij hen te boeken zijn of bij één van onze partners.

Er werden geen resultaten gevonden

Charme troef in een chalet

Wie op zoek is naar een gezellig vakantieverblijf, kiest resoluut voor een chalet. Dankzij zijn houten inrichting heb je steeds een sfeervol kader. Denk daar nog eens een gezellige haard bij en een bourgondisch diner, en je vakantie kan nu al niet meer stuk.

Chalet voor grote groepen

Het voordeel van een chalet is de totale oppervlakte. De meeste chalets zijn daarom uitgerust voor grote groepen. Op die manier kan je rekenen op slaapkamers en badkamers met voldoende privacy. Zo’n chalet kan ook rekenen op kookfaciliteiten. Op die manier kan je koken voor grote groepen, en volgens jouw eigen tempo genieten van een heerlijke maaltijd. Een grote chalet is ook zeer belangrijk voor kinderen. Op die manier kunnen ze in alle vrijheid rondlopen en ravotten. Meestal beschikken zo over een toffe speelruimte en tal van wellness faciliteiten voor volwassenen.

Bergvakanties: Chalet huren in de bergen

Tijdens je vakantie in de bergen zal je meestal verblijven in een chalet of blokhut. Vanop je terras kan je in de zomer genieten van prachtige groene weiden, met grazende koeien omgeven door een prachtig decor van bergtoppen. Voor wie graag bergwandelingen doet zal een meerdaagse wandeltocht ondernemen. Daarom kan je tijdens jouw traject steeds beroep doen op overnachtingen in refuges of chalets in de bergen.

Chalet huren in een skigebied

Wie op skivakantie gaat, wil een chalet dichtbij een skipiste of skigebied. Op die manier win je ‘s morgens en ’s avonds heel veel tijd. Niks is heerlijker om als skiër direct vanuit je chalet te springen op de skipiste. Op het einde van de dag ski je als laatste richting jouw skichalet op skipiste. Zonder dat je daarvoor wachttijden hebt aan een bushalte. Bekijk dus steeds de ligging van jouw skichalet. Een bakker in de buurt of een superette, zonder dat je een wagen moet nemen is heel belangrijk. Voor wie graag uitgaat, zijn bars en clubs in de buurt een grote troef.

Chalet huren

Zoek en vind een chalet te huur en vertrek binnenkort op vakantie. Hier ben je alvast op het juiste adres. Boek rechtstreeks via de eigenaar of één van onze partners. Wij rekenen geen commissie of extra kosten aan bij een eventuele verhuur van een vakantieverblijf.

Populaire zoekopdrachten

Vakantiehuizen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizenchampagne.nl alle vakantiehuizen te huur.